Wasabi Sushi

Restorane produktai importuojami tiesiai iš Japonijos, o visa naudojama žuvis – šviežia. Ji dorojama tiesiai prie klientų akių. Jausmų į Lietuvą atvestas šefas, meilę perduoda ir į maisto gaminimo procesą, todėl visos „Wasabi Sushi“ naudojamos priemonės ir įranga – aukščiausio lygio. Restorane vengiama padažų ir leidžiama atsiskleisti tikram žuvies ir pagal specialia technologija paruoštų ryžių skonį. Ypač siūlome paragauti šviežio tuno sashimi. Tiesa, jo pasiūlyti restoranas gali tik tada, kai juos pasiekia šviežias tunas iš Indijos vandenyno.

Paupio turguje įsikūrusio Wasabi Sushi restorano šefas Aigars Čepuks savo kelionę po gastronomijos pasaulį pradėjo 2006 m. Kopenhagoje. Ilgainiui jo kurtas restoranų tinklas tapo vienu didžiausių Danijoje, o Aigars itin vertinamu ir gerbiamu šefu.

 

Kontaktai

+370 601 61 514
info@wasabisushi.lt