Peri peri

Idėja paprasta: PERI PERI restas atidarė Višta, kuri netyčia sulesė peri-peri arba piri-piri pipiriukų, dar vadinamų „paukščio akimi“. Ji labai mėgsta gražiai įdegti griliuje. Taip pat Portugalijos ir Afrikos regionuose paplitusius pipirus.
Todėl „Peri Peri“ meniu taikosi į vištienos patiekalus, o pipiriukai leidžia atskleisti Portugalijos ir Šiaurės Afrikos patiekalų skonius. Čia jie gali patiekti vištą mažiausiai 30 skirtingų būdų su daugiau nei 100 įvairiausių garnyrų prie jos.

„Mūsų patiekalai orientuoti į Portugalijos ir Afrikos patiekalus ar panašius skonius, žinoma, per tiek metų bėgant laikui vis labiau keitėsi meniu pagal klientus, bet labai nenukrypstant nuo savo šaknų. Išskirčiau mūsų Maple Bacon padažą, suteikiantį vištienai subtilaus saldumo, žaliosios citrinos sultis, atskleidžiančias skonį, ir aštrų Peri Peri padažą su harisa, kuriuo marinuojame visą savo vištieną“, – vardija šefas Vitalijus.

 

Kontaktai

+370 604 98 840
margarita@periperi.lt